dirljiva objava

Dečko joj nije ljubomoran! On je jedini koji o Maji zna baš sve: "Želim da čuvaš naše tajne"

Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (FOTO: Instagram) +0 Maja Šuput (FOTO: Instagram) Galerija

Maja Šuput uputila je emotivnu objavu muškarcu kojeg obožava. Ne, nije riječ o novom dečku, ali sigurni smo da on neće biti ljubomoran.

Na Instagramu Maje Šuput osvanula je emotivna čestitka. Pjevačica ju je uputila jednom od najvažnijih muškaraca u njezinom životu. Iako bi mnogi pomislili da je riječ o novom partneru Nenadu Tatarinovu on je ovog puta ostao kratkih rukava. Naime, Maja je prigodnom objavom čestitala rođendan svom jako bliskom prijatelju Marku Grubniću.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Sve je ručni rad! Kruna kakvu još niste vidjeli krasi Majinu glavu, a u ovom prozirnom kostimiću može stati uz bok Beyonce!

"Sve što ti želim je ljubav i wifi. Sretan ti rođendan od najvećeg srca srećo. Da si mi zdrav, sretan, bogat i talentiran još sto godina, da čuvaš sve naše tajne i da stvorimo još milijun novih. I da te oženim više", poručila je Maja uz fotografiju na kojoj pozira s Markom.

Maja i Marko znaju se već dugi niz godina, a njihova poslovna suradnja s vremenom je prerasla u pravo prijateljstvo. Zajedno rade, ali i putuju, luduju i uživaju u životu na kojem im mnogi zavide.

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene