Teško...

Prepoznajete li ovu hrvatsku pjevačicu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Posavec u prvoj je emisiji Tvoje lice zvuči poznato iznenadila gledatelje izvrsnom transformacijom u Sanju Doležal, a u drugoj izvela je hit pjesmu grupe Jackson 5.

Ove nedjelje Maju Posavec ćemo vidjeti u nešto zahtjevnijoj ulozi u najgledanijem showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a energiju će podići transformacijom u frontmena grupe Hladno pivo, Milu Kekina.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

‘Znam Milu Kekina, ali zapravo ga nikad nisam promatrala kao osobu koju bih mogla imitirati. Zapravo izazov će biti možda ne zamahivati bokovima. Morati ću potisnuti ženstvenost’, kaže Maja Posavec.

Odraz u ogledalu ili? Svojim nastupom oduševila milijune gledatelja

‘Najveći vokalni izazov je ne pjevati!’ zaključila je Maja te dodala kako i privatno sluša Hladno pivo, a nastupit će s pjesmom Zimmer fraj: ‘Ta mi je pjesma jako zabavna i ta vrsta muzika mi diže raspoloženje. To je jedna zapravo vječna pjesma.’

Što je još Maja Posavec rekla o svom novom izazovu pročitajte na službenoj stranici najpopularnijeg showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene