dugo ga nismo vidjeli

Bivši dečko Nataše Janjić u rađaoni s misicom: "Zajedno smo prošli sve"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Cvjetković prošli tjedan na svijet je donijela djevojčicu Vitu, a podršku u ključnim trenucima pružao joj je Marko Kisić.

Jedna od naših najljepših misica Maja Cvjetković prošli tjedan postala je majka. U zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet je donijela djevojčicu Vitu. Iako je suprug Andrija Kević tijekom poroda bio ispred rađaone, Maji u rađaoni podrške nije nedostajalo. U najtežim, ali i najsretnijim trenucima uz nju je bio Marko Kisić, mladi zgodni ginekolog koji je u fokus javnosti dospio tijekom ljubavne veze s glumicom Natašom Janjić.

Pogledaj i ovo Katarina Prnjak povukla se iz medija Zaručila se bivša Miss Hrvatske: ''Inače imam običaj pokriti ruku, ali vašim kamerama to ne prolazi...''

Odlično raspoložena Maja na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira s Markom i Vitom u naručju te iskoristila priliku da zahvali osoblju bolnice na susretljivosti i pažnji koju su joj posvetili tijekom dana provedenih u bolnici.

OVDJE pročitajte tko to ljubi sina Slavena Bilića.

 

A post shared by Maja Cvjetkovic Kevic (@majacvjetkovic) on

"Veliko hvala mom prijatelju i doktoru Marku Kisiću. Od samog početka je bio uz mene i moju Vitu...Zajedno smo prošli sve komplikacije,operacije...i na kraju je prvi ugledao najveću ljubav mog života,moju prekrasnu kćerkicu. Riječima ne mogu opisati količinu moje sreće i zahvalnosti. Hvala doc.dr.sc. Joško Lešin, dr. Karlo Tomičić, dr. Ivana Jurković...cijelom timu Petrove bolnice,kao i našoj prijateljici dr. Nelki Tomić koja mi je jako pomogla od početka trudnoće", napisala je Maja.

Podsjetimo, Nataša Janjić i Marko Kisić prekinuli su u veljači prošle godine nakon godinu dana veze. Glumica je tada potvrdila prekid, a o razlozima kraha ljubavi nije željela govoriti.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene