VRUĆI SPOT

SLATKA KO BOMBON Andrea Šušnjara ima novi hit

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najpopularnijih hrvatskih grupa Magazin izdala je novi singl 'Ima dana'.

Grupa Magazin predstavila je novi singl i video spot 'Ima dana'. Pjesma je kao i njezine prethodne bržeg ritma, što čini se zapravo i odgovara sve atraktivnijoj Andrei Šušnjari. U novom spotu Andrea svoju dobru liniju ističe kao i inače uskim haljinicama, a nije zaboravila ni istaknuti, barem na kratko, svoje grudi na što se sigurno neće buniti njezini obožavatelji. Novi hit potpisuje bračni par Vjekoslava i Tonči Huljić.

Pogledaj i ovo Tonči i Vjekoslava Huljić Povratak u prošlost Mladoliki Tonči Huljić uživao je davne 2007. na dragom mu događanju, ali zasjenila ga je njegova Vjekoslava, i to samo jednim detaljem!

Andrea Šušnjara je u grupu Magazin došla 2010. godine kada se na Splitskom festivalu predstavila pjesmom 'Sijamski blizanci' . Pjesma je ubrzo postala pravi hit, kao i pjesma 'Kemija' i sve ostale koje su ubrzo uslijedile. Grupa Magazin unatoč promijeni pjevačica nije nimalo izgubila na svojoj popularnosti, ali niti na kvaliteti.

Ne sumnjamo da će tako i ostati budući da Andrea svojim hitovima osvaja publiku, a ne sumnjamo da će tako biti i s njezinom novom pjesmom 'Ima dana'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene