455978
455978
455978
455978
455978

NE MARI ZA OBITELJ Pliva u novcu, a braća joj na rubu propasti

  • , 05.11.2016., 12:53
  • Autor:
  • komentara

Dok Madonna uživa u svjetskoj popularnosti i slavi, njezin stariji brat je na rubu propasti.

 
 
 
 
Madonna (FOTO: Getty)
Madonna (FOTO: Getty)

Madonnin brat, Martin Ciccone, opet je posrnuo. Nakon što je nekoliko godina bio trijezan, 59-godišnji Madonnin stariji brat uhvaćen je kako u jutarnjim satima pije na stepenicama ispred ruševne kuće u Los Angelesu. Njegovi prijatelji otkrili su kako su se bojali ovoga, te sada preklinju njegovu slavnu i bogatu sestru da uskoči i pomogne mu, piše RadarOnline.

Madonna (Foto: Getty)

''Čini se kako Martin ne može i ne želi prestati piti. Zbilja je tužno'', rekao je zabrinuti prijatelj. Dok Madonna pliva u novcu i uživa u svjetskoj popularnosti i slavi, njezin drugi brat, Anthony Ciccone živi kao beskućnik. Oslanja se na dobrotu i pomoć ljudi na ulici. Sve je krenulo nizbrdo nakon što je izgubio posao u vinogradu svog oca u Suttons Bayu u Michiganu.

Madonna (FOTO: Getty)

''Svi su me ostavili kada sam imao tešku fazu u životu. Na pitanje zašto sam na ulici, a sestra mi je multimilijunašica odgovarao sam stotine puta. No, nikad ne reci nikad. Ovo se može dogoditi bilo kome. Nemam prihoda i prikupljam boce i limenke, radim svakakve poslove'', rekao je prije nekoliko godina Anthony.

Čini se kako Madonna nije bliska ni s jednim svojim bratom jer joj je čak njezin mlađi brat Christopher okrenuo leđa. U knjizi koju je napisao 2008. godine Madonnu je nazvao egocentričnom i manipulativnom kučkom.

Madonna (FOTO: Getty)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se