455421
455421
455421
455421
455421

Kraljica popa ponovno ljubi mlađeg "Uopće se ne skrivaju"

  • , 31.10.2016., 11:18
  • Autor:
  • komentara

Zbog nove ljubavi Madonna ne skida osmijeh s lica.

 
 
 
 
Madonna (FOTO: Getty)
Madonna (FOTO: Getty)

Čini se da je Madonna ponovno pronašla sreću u ljubavi i to u zagrljaju 14 godina mlađeg glumca Idrisa Elbe.

Elba trenutno snima svoj show u Londonu, a pauze od snimanja krati u društvu kraljice popa. Novopečeni par viđen je zajedno u restoranu, a nakon toga druženje su nastavili i na tulumu kod zajedničkog prijatelja.

"Uopće se nisu skrivali, svima je bilo jasno da petljaju. Malo bi plesali, onda bi otišli sa strane ljubiti se pa bi se vratili po šampanjac", otkrio je jedan od konobara koji ih je posluživao.

 

What's up #NYC!! Pumped to be here at #Superdry34ST kickin off our fresh new collection #idriselbaxsuperdry!

A photo posted by Idris Elba (@idriselba) on

 Ovo nije prvi mlađi frajer na kojeg je pala Madonna. Nakon razvoda od Guya Ritchieja, 58-godišnja pjevačica dvije je godine bila u vezi s igračem bjezbola Alexom Rodriguezom (41),  nakon toga tri s glumcem Brahimom Zaibatom, a ljubila je i 32 godine mlađeg manekena Aboubakara Soumahoroa.

Tamnoputi glumac u veljači ove godine ostavio je zaručnicu Naiyanu Garth nakon što ju je prevario s Naomi Campbell. Iz veze s glumicom ima dvogodišnjeg sina Winstona.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se