I dalje rastura

Sretan rođendan kraljici popa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iza sebe ima bogatu, pjevačku, glumačku, redateljsku i spisateljsku karijeru.

Madonna, kraljica popa, danas je napunila 56 godina. Iako je ova svestrana umjetnica napravila gotovo sve, i dalje nas uspjeva šokirati razno raznim skandalima.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

Za svoj rođendan fanove je počastila golišavom fotografijom uz koju je napisala, 'U mom rođendanskom odjelu. Nisam si mogla pomoći. Hvala na lijepim željama'.

Kraljica popa fotografijom na Instagramu posvađala obožavatelje!

Svoj je prvi singl 'Everybody' izbacila sada već davne 1989. godine i od tada do danas, prodala je više od 300 milijuna nosača zvuka. Oduvijek je pažnju privlačila i svojim izgledom. Danas je već normalno da ono što Madonna obuče, definitivno dolazi u modu.

Dobitnica je brojnih nagrada. Točnije, ima ih toliko da bi ih mogli do sutra nabrajati. Njoj jedna od najdražih je svakako 'Golden Globe' koju je osvojila za ulogu Evite Peron u mjuziklu 'Evita'. Što se nje tiče, to je bila uloga života.

Iza sebe ima 12 studijskih albuma, 2 živa albuma, 5 kompilacija i 3 soundtracka iz filmova. 

Ona je jedna od rijetkih zvijezda koje nemaju svoju zijezdu na 'Hollywood Walk of Fame' i to samo zato što nije zainteresirana za to. 'Time' ju je svrstao među 25 najmoćnijih žena prošlog stoljeća. 

Ona je kraljica i tako se ponaša. Gostujući 1994. u 'Late Night with David Letterman', 13 puta je ponovila 'Je** se' i zbog toga taj je talk show i dan danas najcenzuriraniji u povijesti američkih televizijskih mreža a baš ta epizoda, najgledanija ikad! 

Iako je pisala i za djecu, knjiga 'SEXbook' bila je daleko prodavanija od one s dječijim pričama. U 'SEXbook, Madonna se pojavila kao 'od majke rođena'. Kad smo već kod seksa, video spot za pjesmu 'Justify My Love', bio je zabranjen na MTV-u zbog scena sado-mazohizma i biseksualnosti. Narvano, na taj je način Madonna dobila još bolju reklamu!

Madonna je obarala razne rekorde a jedan o njih je i taj da je singl 'Hung Up' bio broj jedan u preko 50 država.

Toliko je toga već rečeno o Madonni da je možda najbolje da stanemo tu i prisjetimo se nekih od njezinih najvećih hitova. I da, sretan joj rođendan.

Like A Virgin

Hung Up

Material Girl

Vogue

Justify My Love

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene