Šokirala fanove

DOŠLA PIJANA NA KONCERT? U kostimu klauna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica Madonna već duže vrijeme vodi bitku oko skrbništva svog sina, a izgleda kako je to itekako počelo utjecati na njezino ponašanje na pozornici.

Kraljica popa trenutno prolazi jako teške trenutke i to pod budnim okom javnosti. Njezin sin kojeg je dobila u braku s redateljem Guyjem Ritchijem, 15-godišnji Rocco doslovno je pobjegao od Madonne k ocu u London. Ona ga je sudskim putem pokušala vratiti, ali to joj nije pošlo za rukom. Rocco ostaje s ocem, koji mu sve dopušta, te se ne namjerava vratiti strogoj Madonni.

Pogledaj i ovo The Gentlemen, Theo James trenutačno jedna od boljih! Ako ste ljubitelji djela Guya Ritchieja, obvezno pogledajte ovu hit-seriju!

Prošli tjedan glazbena ikona kasnila je na vlastiti koncert 90 minuta, a zatim se rasplakala i rekla okupljenim fanovima kako ne postoji veća ljubav od one koju majka osjeća prema sinu. Ovoga puta kasnila je četiri sata, a obožavatelji su je čekali na kiši.

Pojavila se u kostimu klauna s ružičastom perikom, te su ubrzo krenule i glasine na društvenim mrežama kako je pjevačica u alkoholiziranom stanju. Situaciji nije pomoglo ni to što je tijekom koncerta tražila da joj se na pozornicu donese koktel. Ponovno je zaplakala zbog obiteljske situacije, a navodno ju najviše pogađa to što je Rocco sam odlučio da ne želi živjeti s njom.

 

A video posted by Adem Ali-jandro (@ademwithane) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene