Rebel Heart

FOTO Golotinjom protiv Instagram cenzure

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Instagram je vrlo jasan što se golotinje tiče, nije dozvoljena! Ipak neke zvijezde nalaze načine kako doskočiti cenzuri.

Madonna, kraljica popa, ali i skandala, ni u 56 godini ne odustaje od provokacija. Ovog puta zasmetala joj je cenzura na Instagramu koji ne dozvoljava objavljivanje obnaženih fotografija.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 Nije mislila Madonnini fanovi šokirani su zbog onoga što je rekla čovjeku u invalidskim kolicima, snimka s koncerta proširila se internetom

 

Ako joj nešto ide od ruke onda su to provokacije

Tako se Madonna odlučila objaviti jednu svoju retro fotografiju na kojoj je potpuno gola. Bilo je za očekivati kako će Instagram njezinu fotku vrlo brzo ukloniti, a baš to se i dogodilo.

 

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Madonna je ponovo objavila istu fotografiju koju je ovog puta sama cenzurirala, preko bradavica postavila je crnu traku.

Uz fotografiju je napisala, 'Zašto je u redu pokazati stražnjicu, ali ne i grudi? Utapamo se u licemjerju društvenih medija'.

Postavlja se pitanje trebali Madonni ovakav oblik promocije s obzirom da je tijekom godina napravila baš sve što se napraviti može. Vidjeti je nagu postalo je potpuno normalno i teško da to više ikog može šokirati. 

Iako ima puno zvijezda koje se protive obliku cenzure u kojem nije dozvoljeno pokazivati bradavice, Instagram ostaje pri svome i teško da će zbog diva poput Madonne, Rihanne ili Miley Cyrus, promijeniti svoju politiku. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene