Svakodnevna borba

Slavna pjevačica priznala: 'Mrzim svoju glazbu!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica Madonna priznala je kako mrzi svoju glazbu.

55-godišnja pjevačica Madonna umorna je od vlastitih pjesama i nikada ne bi vježbala uz glazbenu podlogu nekog svog hita, prenosi Mirror.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

Pop kraljica i njezina nasljednica?

Madonna je otkrila kako 'mrzi' vlastitu glazbu. 'Ne vježbam na svoju glazbu jer je mrzim! Već mi je zlo od nje', rekla je Madonna.

Onda je pak objasnila da nije baš tako mislila. 'Nije da ne volim svoju glazbu, ali zlo mi je više od nje. Volim slušati tuđu glazbu dok vježbam', objasnila je slavna pjevačica.

Ova slavna majka troje djece poznata je po svom svakodnevnom napornom vježbanju kako bi ostala u dobroj formi, priznala je kako nije uvijek zadovoljna vlastitim izgledom.

'Jedan dan volim, a drugi dan mrzim svoje tijelo. Vodim svakodnevnu borbu. Nažalost, nisam se rodila kao Gisele Bundchen. Moram se mučiti da bih dobro izgledala', priznala je pjevačica.

Slavna Madonna trenutno je u vezi s26-godišnjim Timorom Steffensonom, koji, čini se, ne dijeli Madonnino nezadovoljstvo oko njezinog izgleda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene