Izazvala burne reakcije

Slavna majka priznala: 'Dala bih joj da proba drogu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Priznala da im ne kani ništa braniti, ali da sve mora biti umjereno.

Slavna pop kraljica u nedavnom je intervjuu priznala da bi dopustila svojoj djeci da probaju drogu umjereno. To objašnjava time da je ona kao mlada bila dio različitih krugova ljudi, ali da joj se njezino iskustvo s drogom nije svidjelo. 56-godišnja pop diva priznaje da nije veliki fan takvog načina života.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

BRIT nagrade dodjeljene sinoć u Londonu bile bi dosadne da nije bilo Madonne i njezinog finalnog nastupa

'Ne volim drogu, to mi jednostavno ne pristaje. Probala sam mnogo različitih vrsta, ali jednostavno nisam uživala. Željela sam da što prije prestane pa sam u tom trenutku počela piti puno vode u nadi da će tako prije izaći iz organizma', priča Madonna.

Madonna je o svemu tome razgovarala i sa svojom 18-godišnjom kćerkom Lourdes.

'Samo sam je zamolila da promisli prije svake odluke i da stvari radi umjereno te da ne miješa alkoholna pića. Dala bih joj da proba drogu, ali umjereno. Neću joj reći 'nemoj to raditi' jer je to apsurdno i nije fer', priznaje slavna pjevačica.

Mišljenja su podijeljena oko njezinog načina odgoja, ali zato je njezin novi hit osvojio svijet. Madonna je nedavno objavila pjesmu 'Living For Love' koja je već osvojila radijske postaje, a sada je izašao i novi atraktivan spot. 56-godišnja Madonna se vratila svojim počecima, pa je tako stavila kosim toreadora i ušla u borbu s bikom.

Poznat je i njezin spot iz 1994. 'Take A Bow' u kojem je glumio i pravi toreador Emilio Muñoz, no ovoga je puta ona odlučila primiti bika za rokove. Madonna je uvijek pomicala granice, a uskoro izlazi i njezin novi album 'Rebel Heart' kojim želi svima dokazati da je mirovina još daleko.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene