bijesna madonna

ISTRAGA TAJNE SLUŽBE Zbog govora kojem se divi Amerika pod povećalom policije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Madonnin govor izazvao je gromoglasan pljesak, ali i pozornost tajnih službi koji su svjesni težine riječi koje je izgovorila.

Tajne službe najavile su da će provesti istragu nad Madonnom zbog njezinog govora na prosvjedu protiv Donalda Trumpa. Pjevačica je sudjelovala na ženskom prosvjedu, a tijekom obraćanja okupljenima izjavila da je razmišljala o napadu na Bijelu kuću."Bijesna sam. Dugo sam razmišljala o tome da dignem u zrak Bijelu kuću. Ali znam da to neće ništa promijeniti", kazala je Madonna pred više od pola milijuna ljudi i zaradila gromoglasan pljesak.

Pogledaj i ovo Donald Trump - 6 fotke bez make up-a Mnogi se pitaju što to Trump skriva ispod narančastog pudera? Nikome nije jasno zašto koristi ovako vidljivu šminku

Glasnogovornik tajne službe Gateway Pundit potvrdio je da su svjesni Madonninih riječi te da će pokrenuti istragu, piše Daily Mail. Dodao je i da konačnu odluku o tome da li će podnijeti prijavu protiv pjevačice može donijeti samo državni tužitelj. No nije samo Madonna izazvala burne reakcije. Na prosvjedu je bila i glumica Ashley Judd koja je novog predsjednika Amerike usporedila s Hitlerom.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene