Druga prilika

Bivši supružnici opet zajedno?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Madonna i njezin biši suprug Sean Penn sve češće se druže, a navodno planiraju i zajedno provesti božićne blagdane.

Nakon što jekraljica popa nedavno prekinula trogodišnju vezu sa 25-godišnjim Brahimom Zaibatom, a glumac već tri godine uživa u slobodi nakon 20 godina braka sa Robin Wright, par je opet pronašao jedno drugo.

Pogledaj i ovo Sean Penn i Robin Wright Što se točno događa? Paparazzi uhvatili bivše supružnike zajedno, nedavno su okončali brakove s mlađim partnerima koji im također nisu uspjeli

Pop kraljica poručila: Gotovo je!

Madonna i Sean zadnjih par godina opet su se počeli družiti nakon što je njihova veza završila prilično turbulentno. Danas je slika nešto drugačija, a šuška se kako su bivši supružnici opet zajedno. Prvo su se zbližili na humanitarnom putovanju na Haiti na kojem su viđeni kako se drže za ruke, a navodno će provesti i božićne blagdane zajedno. 'Madonna i Sean stalno su u kontaktu, njihovi prijatelji se čak šale da će se i ponovno vjenčati 2014. godine', rekao je izvor za The Sun.

Navodno je Madonna prekinula sa 30 godina mlađim Brahimom nakon što joj je vođa Kabbale savjetovao kako bi trebala prekinuti s njim jer nije za nju, te da joj treba netko stariji i ravnopravniji kao što je to Sean.

Madonna i glumac Sean Penn vjenčali su se 1985. godine i bili su 4 godine u turbulentnom braku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene