Na jugu Francuske

Luksuzna svadba Nikoline Pišek: Među gostima i ruski milijarder

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lijepa voditeljica Nikolina Pišek uskoro se udanje za Vidoja Ristovića. Na vjenčanju se biti 60-tak najbliskijih prijatelja i obitelj.

Voditeljica Nikolina Pišek, koja se nedavno okušala i kao scenografkinja, ipak će se u rujnu udati za srpskog povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića i to u mjestu Cap d’Antibes blizu Nice na Azurnoj obali.

Pogledaj i ovo showbuzz Luksuzno vjenčanje Nikolina je odabrala - Tonyja Cetinskog!

Iako se pričalo da će par izreći 'da' već u lipnju, izgleda da su promijenili planove. Budući supružnici žele da sve bude savršeno, tako će svojim gostima i platiti avionske karte, kao i smještaj u hotelu.

>> 'Vidoje je pravi muškarac, mislila sam da takvi više ne postoje'

Na vjenčanje je pozvano 60-ak bliskih gostiju, a u luksuznom ljetovalištu naći će se i jedan od najbogatijih ruskih parova na svijetu, 41-godišnji biznismen Andrej Meljničenko i njegova supruga, bivša srpska manekenka i nekadašnja članica grupe Models, Sandra Meljničenko, piše srpski Kurir. Upravo su se i oni vjenčali 2005. u Cap d’Antibesu.

'Sandra je Vidojeva dugogodišnja prijateljica. On je bio jedan od gostiju na njenom svadbenom slavlju i jedan je od malobrojnih ljudi iz Beograda s kojim je ostala u kontaktu nakon udaje za ruskog milijardera. Dobri su prijatelji od djetinjstva i ona se veoma raduje njegovoj i Nikolininoj svadbi', otkrio je izvor.

Andrej Meljničenko inače je 56. na Forbesovoj listi milijunaša, a obogatio je ulažući u dionice i energente. Uskor surađuje s ruskom vladom, te je član ruskog odmora za industrijalce i poduzetnike. Ruski milijarder vlasnik je i nekoliko luksuznih jahti, a u videu možete vidjeti u kojem obilju uživa. Zaključit ćemo samo, dobro je imati takve prijatelje!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene