Ljubav je mukte

OVO MORATE VIDJETI - Pop, electro, happy, beat, svaštanešto, Lukin novi spot

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Veselo, prpošno, šareno, plesno' mogli bi tim riječima opisati video broj za Lukin novi singl 'Ljubav je mukte'.

'Nisam se previše opterečivao scenarijem, niti praćenjem teksta pjesme, jednostavno sam se prepustio ritmu i improvizaciji ' ističe Luka.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Uz podršku plesača iz Plesnog centra Tala i Larise Lipovac koja stoji iza suvislih koreografskih dijelova spota Luka je još jednom potvrdio kako se u ovakvom izričaju spota najbolje snalazi. 'Stilistica Barbara Repe uz neke moje ideje osmislila je styling plesača gdje smo svakome dali prepoznatljivost, pa tako u spotu imamo punkera, pin up djevojku, zalutalu baroknu damu, hip hopera, retro plesača, rekli bi za svakoga po nešto. A ja sam ja, dvorska luda' zaključio je, uz smijeh, uvijek otvoren za zezanciju splitski glazbenik.

Za kameru i režiju bio je zadužen Jakša Jukica, dok montažu potpisuje Maida Srabović ljudi s kojima Luka redovito surađuje kako na svojim spotovima tako i pri realizaciji spotova za ostale glazebnike budući, kako i sam ističe, ne voli mijenjati ekipu s kojom se nadopunjuje i dobro funkcionira.

Pjesmu 'Ljubav je mukte' autorski potpisuje David Vurdelja Babydooks koji je bio odgovoran i za njezin aranžman i produkciju. O suradnji s Babydooskom Luka nikad ne štedi riječi: 'On je kao rak samac koji je zakopan u svom studiju od 0-24 , a ja kao moruzgva, sam mu pokucao na vrata s prijedlogom da nesto pokušamo zajedno.

Tako smo na obostrano zadovoljstvo ušli u jednu pravu pop/electro/happy/beat/svaštanešto simbiozu i već iza sebe imamo tri uspješna singla. Karakterno smo se kliknuli, kao i glazbeno, odlično se nadopunjujemo i mislim da radimo dobre stvari. Imamo slične vizije i čujemo glazbu na sličan način. Radimo neopterećenu pop glazbu s porukom, fino isproduciranu, prijemčljivu svakom uhu.'
Plasiranjem singla za singlom splitski glazbenik već naveliko najavljuje svoj peti studijski album koji bi prema planovima trebao svijetlo dana ugledati tijekom iduće godine. Posljednji 'Kad zasvira...' izašao je 2012. godine s kojeg je poznato 6 singlova pa nas ne bi iznenadilo da slično bude i s novim izdanjem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene