MasterChef

Luka Nižetić u borbi s tijestom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkrijte kako su se poznate zvijezde po prvi puta snašle u MasterChef pregačama!

Celebrityji koje ćemo ovog proljeća upoznati u nešto drugačijem izdanju od kojeg smo navikli, stali su po prvi puta u svoje MasterChef pregače.

Pogledaj i ovo showbuzz MasterChef Domaća pjevačica: 'U kuhinji rasturam o ovome...'

Gurmanske trikove naučio je od svoje majke!

Za potrebe fotografiranja Igor Mešin pokazao je tako svoje vješto baratanje noževima, Sanja Vejnović primila se tavice i uživala u mirisu svježeg bosiljka, a Ivica Skoko je po prvi puta pred kamerama uronio svoje ruke u brašno.

Vidjet ćemo uskoro u showu kako će se, između ostalih i pjevač Luka Nižetić, snaći u izvršavanju zahtjevnih kuharskih zadataka, no ako je sudeći po fotografiji na kojoj se 'bori' s oblikovanjem tijesta, vjerujemo da će biti zanimljivo, kako njemu tako i gledateljima.

I ostali kandidati Celebrity MasterChefa, Filip Šovagović, Nikša Kušelj, Alka Vuica, Mario Valentić, Emilija Kokić, Nives Zeljković, Anđa Marić, Nada Rocco, Irina Čulinović i Ranko Zidarić hrabro su se primili svojih kuharskih rekvizita, a nadamo se da će se jednako hrabro nositi i sa svim zahtjevnim zadacima i utrkom vremena koje ih uskoro očekuju u najpoznatijoj reality kuhinji.

I dok je fotografiranje na koje su ovi celebrityji navikli prošlo bez većeg stresa, vjerujemo da im ipak neće biti svejedno kada stanu pred MasterChef žiri koji će pomno pratiti svaki njihov kuharski korak.

Budno oko profesionalaca i vrsnih poznavaoca kuharstva, Radovana Marčića, Dine Galvagna i Andreja Barbierija pomno će analizirati, a na kraju i suditi kuharskim ishodima naših celebrityja.

Hoće li strast za kuhanjem biti dostatna za uspjeh u najuzbudljivijoj kuhinji, saznat ćemo ovog proljeća na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene