Ne propustite

Luka Nizetic i Marija Boric otkrivaju najpoznatije afrodizijake

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ne propustite novi nastavak kulinarsko zabavnog showa Pun p’jat ovog četvrtka od 18.20 sati na Novoj TV!

U ovotjednoj emisiji Pun p'jat Luka će pokušati doći do odgovora na dva pitanja 'Ide li ljubav kroz želudac' i 'Jesu li priče o afrodizijacima mit ili istina'.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dan žena Slavimo Dan žena! Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

Po odgovor je otišao u Ston koji je najpoznatiji upravo po uzgajalištu kamenica jednih od najpoznatijih afrodizijaka kako u Hrvatskoj tako i u svijetu. Zanimljivost je da među deset svjetskih najpoznatijih afrodizijaka, osam ih se može naći upravo na ovim prostorima, a ova emisija će otkriti i neke zanimljivosti o ne toliko razvikanim afrodizijacima kao što su mak i češnjak te priče poput one da su neka afrička plemena za potenciju znala konzumirati prah od roga nosoroga.

Pun p'jat otkriva čari janjetine, a s Lukom Nižetićem kuha Zorica Kondža

Od svoje gošće glumice Marije Borić Luka će doznati o čemu mora svaki muškarac voditi računa u pripremi romantične večere kako bi mogao osvojiti žensko srdašce. Uz delikatesnu kamenicu i atraktivni pire krumpir i senzualne palačinke Luka je bar na kratko prezentirao jela koja bi mogla slobodno potvrditi pitanje s početka emisije 'Ide li ljubav kroz želudac', a koji je trenutno najveći prirodni afrodizijak na svijetu otkrijte gledajući ovotjedni 'Pun p'jat'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene