Pogledajte ga

IMAMO FOTOGRAFIJU Predsjednik ORaH-a htio je postati pjevačka zvijezda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Keller danas je predsjednik stranke ORaH, no prije 13 godina sudjelovao je u showu Supernova Music Talent na Novoj TV.

Novi predsjednik ORAH-a, Luka Keller, nekada je sanjao o pjevačkoj karijeri. Dio svojih snova pokušao je ostvariti prije 13 godina kada se prijavio na Supernova Music Talent show. ' Pjevanje je važan dio mojeg života još od glazbenog vrtića u kulturnom centru Peščenica. Sviram gitaru. Volim pjevati i imam pjevačkog dara. U osnovnoj školi sam pjevao u školskom zboru, u srednjoj školi godinu dana u crkvenom zboru. Što se tiče pjevanja s bendovima, to je bila moja strast od trećeg razreda gimnazije nadalje. U srednjoj školi i na početku studija sam skladao dvadesetak autorskih pjesama. A i dan danas, volim se od politike opustiti sviranjem i pjevanjem s bendom', otkrio je novi akter političke scene koji je jedno vrijeme radio i kao spiker. 'Kao student, radio sam pet mjeseci na Novoj tv kao spiker - u informativnom programu. Davao sam glas, čitao vijesti i sinkronizirao off-ove koji nisu bili na hrvatskom. Osim toga čitao sam i neke najave: primjerice „Akcijski filmovi u lipnju, samo na Novoj tv“, za seriju Navy CIS. Diplomirao sam na Pravnom fakultetu i krenuo raditi u struci', ponosno prepričava gospodin Keller.

Pogledaj i ovo showbuzz Samo na Novoj TV TVOJE LICE ZVUČI POZNATO 2015 Tko nas zabavlja u novoj sezoni? Potvrđena postava hit showa TLZP!

Ipak, na natjecanju Supernova Music Talent Luka nije osvario značajan uspjeh. 'Sudjelovanje na SSNMT je bilo jedno prekrasno iskustvo. Rafo je strašno simpatična i vedra osoba, bio je na koncertu mojeg benda u KSET-u. Drago mi je da je Rafo pobijedio! Saša je radijski voditelj, Nera ima uspješnu glumačku karijeru, a Natali uspješnu pjevačku karijeru. Natali sam upoznao na audiciji u Šibeniku gdje smo oboje prošli. Nere se sjećam još iz Turbo limach showa. Obje su vrlo talentirane. Dok sam radio na Novoj TV, puno sam se družio s Lukom Bulićem. Luka je vrlo inteligentan i duhovit', prepričao nam je Keller svoje mladenačko doba života.

Između Supernove i ORAH-a u Lukinom životu se svašta događalo. 'Bavio sam se debatom – postao sam Europski prvak u javnom govorništvu. Diplomirao sam. Intenzivno sam sudjelovao u pub kvizovima u Zagrebu te brojnim TV kvizovima. Radio sam u Plivi. Potom sam sedam godina radio na Pravnom fakultetu u Zagrebu na Katedri za Sociologiju. Upisao sam Poslijediplomski doktorski studij „Javno pravo i javna uprava“ na Pravnom fakultetu. Sad radim na Sveučilištu u Zagrebu', otkrio je Keller koji se na kraju odlučio i za politiku.

 'Prije dvije godine sam se učlanio u ORaH, to je prva stranka koje sam član. Programski i kadrovski su mi najviše odgovarali. Učlanio sam se zbog Mirele Holy. U ORaHu sam upoznao krasne ljude, stekao nova prijateljstva. Politička karijera mi je trenutno u prvom planu. Pjevanje uz gitaru u društvu je uvijek aktualno - ako netko od mojih prijatelja slavi, podrazumijeva se da dolazim s gitarom', kazao nam je predsjednik ORAH-a koji iza sebe ima i iskustvo nastupa u talent showu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene