Pravi izazov

Dekolte koji će svi željeti pogledati: ‘Ona je stvarno ženstvena žena'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zadatak Luke Bulića bit će imitirati Severinu, a majstori maske potrudili da maska bude što vjerodostojnija.

Luka Bulić se nakon u pripremama je za novu epizodu showa Tvoje lice zvuči poznato u kojoj će se na pozornici pojaviti kao Severina Vučković. Luka će izvesti pjesmu ‘Gas gas’ i to u crvenom kombinezonu u kojem je Severina snimila svojevremeno spot na tu pjesmu. Kako bi mu kombinezon pristajao što sličnije kao Severini, Luki su se morale napraviti i grudi. Fotografija iz bacstagea jasno pokazuje koliko su se majstori maske potrudili da one budu što vjerodostojnije.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

‘Ona je stvarno ženstvena žena, svjesna sebe i ponosna na sebe. I to sve treba postići muškarac koji nema atribute’, rekao je Luka.

‘Dramski izazov je biti seksi žena, ako budem seksi žena, ako u tome uspijem, onda ću biti odličan’, dodao je.

'Grudi' su napravljene od silikona, teške su otprilike 600 g jer su šuplje. Oblijepljene su ljepilom za silikon, kao i sva ostala protetika. Gaf tapeom se zalijepio ostatak ruba koji se ne vidi kako bi se dodatno učvrstile', objasnila je majstorica maske Martina Novaković.

Fotografiju Luke tijekom priprema pogledajte na službenoj stranici Tvoje lice zvuči poznato.

Iza svega oni su mama i tata: 'Svako izbivanje od doma mi teško pada'

U sljedećoj emisiji gledat ćemo i švedski hard rock sastav Europe čijeg će frontmana utjeloviti Renata Sabljak koja će izvesti pjesmu ‘The Final Countdow’. Elvisa Presleya na pozornici utjelovit će Ivan Šarić s pjesmom ‘Jailhouse Rock’, a Dušan Bućan nastupat će s hitom ‘Pump up the jam’ grupe Technotronic. Eurovizijsku uspješnicu ‘Mangup’ iz 1988. godine grupe Srebrna krila izvest će Maja Šuput, a njezina imenjakinja Maja Posavec bit će Doris Dragović s pjesmom ‘Željo moja’. Ivanu Marić gledat ćemo kao američku pop pjevačicu Christinu Aguileru s pjemsom ‘Lady marmalade’,

Ove nedjelje Sašu Lozara gledat ćemo u jednom sasvim novom ruhu, ni približno plahoj balerini. Riječ je o transformaciji u Alicea Coopera, američkog rock glazbenika.

EKSKLUZIVNO! Besplatno pogledaj reprizu u Vip i B.net videoteci!

Nove epizode showa Tvoje lice zvuči poznato pogledajte svake nedjelje u 20 sati na Novoj Tv.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene