'37:23 moj je novi PIN!'

Luka Bulić rasturio! Poslušajte 'Bullhit' u čast Kauboja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sreća zbog senzacionalne pobjede rukometaša trese Hrvatsku. Prekrasnu sportsku priču uglazbio je Luka Bulić.

Senzacionalna pobjeda hrvatske rukometne reprezentacije nad Poljskom, oduševila je Hrvatsku. Najljepšu priču hrvatskog sporta morao je Luka Bulić odmah opjevati. Na svojoj Facebook stranici objavio je 'Bullhit o nemogućem podvigu rukometaša'. Otkrio je čak i koji će mu biti novi pin - pogađate '37:23'.

Pogledaj i ovo Luka Bulić (FOTO: Instagram) pristižu čestitke! Luka Bulić i supruga čekaju treće dijete, komičar je radosnu vijest objavio na originalan način

'Kofere spakirali su usred Krakowa/Ne mo'š protiv Štrleka, Marina, Jakova!', pjeva Bulić i dodaje: 'Znamo, k'o što znamo gdje je rijeka Čikola, da se na nas kladi Karabatić Nikola!'Oduševljeni voditelj zaključuje: 'Kad se skupe, kad sve daju, neka svatko zna/tad nam nema ravnih, iznad svih je Hrvatska'!

 

Za sve koji su tražili! Bullhit o nemogućem podvigu rukometaša!!!!Na dom... aćina! Gled'o sam na RTL-u poljski horor film!37:23 moj je novi PIN! Kofere spakirali su usred Krakowa!Ne mo'š protiv Štrleka, Marina, Jakova! Sve smo ih rastvorili k'o kalendar adventski!I Jurecki i Bielecki sad su malecki! Kako brani onaj Stivi, sve razguzit će!Prek' Poljaka sterali smo i Francuziće! Znamo, k'o što znamo gdje je rijeka Čikola,da se na nas kladi Karabatić Nikola! Kad se skupe, kad sve daju, neka svatko zna,tad nam nema ravnih, iznad svih je Hrvatska!

Posted by Luka Bulic on 28. siječnja 2016

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene