Najljepši dar

Božić su proveli u bolnici, no za njih je bio poseban!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dočekati Božić u bolnici nije bio nikakav problem za nogometaša Luisa Ibaneza i njegovu suprugu koja je na svijet donijela njihovog prvog sina.

Bivši nogometaš Dinama Luis Ibanez proživljava najljepše dane sa svojom suprugom Mateom. Ona je 22. prosinca na svije donijela njihovog prvog sina Thiaga, a sretnim supružnicima on je bio njihov najljepši dar.

Pogledaj i ovo showbuzz Čekaju bebu SLATKO IŠČEKIVANJE Poznati par uživa u novom gradu!

Ispričao detalje zaruka: 'Odi tamo, čeka te nešto!'

'Naš je sinčić najljepši dar za Božić. Žao mi je što je moja supruga rodila carskim rezom pa nisam mogao prisustvovati porođaju. No zato se nisam micao iz čekaonice i samo sam iščekivao trenutak kada ći nju čuti da se smije, a malenog da plače', rekao je Luis za Story.

'Porođaj je prošao super, brže i bolje nego li sam mogla zamisliti. Puno mi je značila Luisova podrška, na kraju smo zajedno i dočekali Božić u bolnici. Bio je ovo jedan sasvim drukčiji Božić, za nas najljepši', rekla je mlada mama koja se brine za sina kod kuće, dok je Luis morao u Argentinu na pripreme. Matea će nekoliko mjeseci provesti kod kuće u Zagrebu, a zatim će se pridružiti suprugu. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene