Ludo zaljubljeni

Preslatki holivudski par ni u šopingu namirnica ne može bez dodira, zaljubljenih pogleda i poljubaca

Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: Profimedia) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: Profimedia) Lucy Boynton, Rami Malek (Foto: Getty Images) Lucy Boynton, Rami Malek (Foto: Getty Images) Lucy Boynton, Rami Malek (Foto: Getty Images) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Remi Malek i Angela (Foto: AFP) +0 Rami Malek i Portia Doubleday (Foto: AFP) Galerija

Rami Malek Lucy Boynton upoznao je na setu hit filma "Bohemian Rhapsody" u kojem je utjelovio Freddieja Mercuryja.

Oni su jedan od najslađih holivudskih parova.

Nakon što je fantastično odglumio osebujnog pjevača Freddieja Mercuryja u hit filmu "Bohemian Rhapsody", Rami Malek postao je miljenik Hollywooda i "vruća roba".

A spomenuti film donjeo mu je 2017. godine i novu ljubav u obliku mlade glumice Lucy Boynton koja je i u filmu igrala njegov ljubavni interes. Nakon što je snimanje završilo, Rami je često dolazio u London kako bi proveo vrijeme s Lucy.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Boynton (@lucyboynton1) on

"Jako mu se sviđa", otkrio je nepoznati izvor za People još u travnju 2018. godine.

 

No najslađi trenutak dogodio se na Palm Springs International filmskom festivalu u siječnju kada je Rami pokupio nagradu za najboljeg glumca u usponu te se u govoru zahvalio upravo Lucy.

"Hvala ti, Lucy Boynton. Ti si moja saveznica, povjerenica i moja ljubav. Hvala ti puno." A kada je osvojio Oscara, Lucy je pucala od sreće zbog svog dragog te mu brzo pohrlila u zagrljaj.

A njihova ljubav cvjeta i dalje, pa tako niti casual odlazak u dućan po namirnice nije samo zajednički izlazak za ovaj par, već parada zaljubljenosti i slatkoće. Par se tako čitavo vrijeme grlio, nježno gledao te nije skidao velike osmijehe s lica, a snimio ih je slučajni prolaznik.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Boynton (@lucyboynton1) on

Prethodno, Rami je ljubio glumicu Portiju Doubleday, ali i kolegicu iz "Sumrak" sage, Angelu Sarafyan. S druge strane, plavokosa Britanka još je tajnovitija po pitanju privatnog života o kojem se ne zna gotovo ništa, a sve veze koje je imala vješto je skrivala.

Ipak, sve je palo u ljubavni zaborav kada je upoznala Ramija kojega je ova uloga doista usrećila, kako poslovno, tako i privatno. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: AFP) Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton (Foto: Getty Images) +5 Kraljica Elizabeta i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Celebrity Danas saveznice, nekoć neprijateljice: Otkrivena istina "otrovnog" odnosa Kraljice i Kate Middleton

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene