Držimo se skupa!

Nogometno ludilo polako je krenulo, evo koji su poznati Hrvati već spremni za Svjetsko prvenstvo!

Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković (Foto: Instagram) Igor Barberić (Foto: Instagram) Luka Bulić (Foto: Instagram) +0 Sandra Perković u dresu hrvatske reprezentacije Galerija

Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji počinje 14. lipnja, Hrvatska će prvu utakmicu igrati protiv Nigerije 16. lipnja s početkom u 21 sati, a sudeći po Instagramu, već znamo koji će poznati u tom trenutku vatreno navijati za našu reprezentaciju.

Naši poznati već su navukli crveno-bijele kockice i svoju podršku uoči Svjetskog prvenstva 2018.  poslali hrvatskoj reprezentaciji putem Instagrama. Personalizirani dres pokazao je Luka Bulić i svojim pratiteljima poručio: ''Čisto da se zna tko će biti u napadu kad krene prvenstvo!'', a ne sumnjamo da će u dresu Luka zapjevati i pjesmu posvećenu upravo Vatrenima.

 

A post shared by Luka Bulić (@lukabulic) on

Pogledaj i ovo Morgan Freeman - 1 "ima li morala?" Glumačka legenda na udaru kritika zbog poteza koji od njega nitko nije očekivao, a jednim je detaljem i zabrinuo javnost!

Podršku našoj reprezentaciji poslali su i ostali hrvatski sportaši, veslač i olimpijac Damir Martin te hrvatska rekorderka u bacanju diska Sandra Perković koja je poručila: ''Svi smo mi dio iste sportske obitelji, stoga je važno da se držimo zajedno.'' Sandra je na fotografiji pokazala i kako izgleda pričuvni dres hrvatske reprezentacije na kojem dominiraju kvadrati u tamnoplavoj i crnoj boji.

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Komičar Ivan Šarić na Instagramu je pokazao kako otvara paket u kojem se nalaze dva dresa hrvatske reprezentacije (prvi i pričuvni) nastala u suradnji Nikea i HNS-a. Šarić će uz personalizirani dres, kako kaže, spreman dočekati lipanj: ''Dakle, kakvo iznenađenje od NIKE ekipe danas! Od sad ću još bolje lagati da se kužim u nogomet! Spreman za Svjetsko prvenstvo!'' A kako mu dres stoji, možete pogledati u njegovoj objavi.

 

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric) on

Igor Barberić dres je već prošatao među svojom plesnom momčadi i poručio: ''Imam novi dres! Ne samo da mogu u njemu igrat nogomet nego i voditi probe!''

 

A post shared by igorbarberic (@igorbarberic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene