6. sezona

'Lud, zbunjen, normalan': Samir i Refko imaju poruku za vas!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Samir i Refko snimili su video samo za čitatelje Dnevnik.hr-a!

Zgode i nezgode tri generacije obitelji Fazlinović 2007. godine napravili su pravi televizijski bum. Njihove su avanture brojne gledatelje prikovale uz ekrane.

Najnovije epizode popularne humoristične serije 'Lud, zbunjen, normalan' po prvi puta se emitiraju u Hrvatskoj. Novi nastavci donose nam zgode i nezgode obitelji Fazlinović. Riječ je o 6. sezoni koja se na Novoj TV emitira od 18. ožujka. Za sve svoje fanove, video poruku ovog tjedna snimili su Samir i Refko, točnije Emir Hadžihafizbegović i Goran Navojec.

>> 'Lud, zbunjen, normalan': Izet presretan, dobio praunuka Džemicu

Pogledaj i ovo Moamer Kasumović - 9 Evo koliko se promijenio Glumio je u svim sezonama, a bez njega serija ''Lud, zbunjen, normalan'' ne bi bila ista, evo gdje je danas popularni Damir!

'Tekst Feđe Isovića koji je odličan. Igraju vrhunski glumci na čelu s Mustafom Nadarevićem. Sjajan redatelj Elvir Jukić, odlični kako bi rekao uslovi i eto recepta za uspjeh', kaže Emir.

'S naglaskom je bilo problema zato što je on kao takav jako zavodljiv. I svi mi mislimo, svatko tko je jednom ispričao vic o Muji i Hasi ili neki sličan misli da zna bosanski. Međutim kad trebaš to ti koristit kao neki normalan govor onda tu ima...Ali zato tu ima ljudi koji u tome vole pomoći i onda se ti trudiš da ga usvojiš najbolje što možeš', objasnio je Navojec kako mu je bilo naviknuti se i naučiti pričati bosanski jezik.

Tijekom šest godina serija je dobila status kultne. Fazlinovići su i od korisnika internetskih filmskih portala visoko ocijenjeni. Što je ekipa serije 'Lud, zbunjen, normalan' okkrila pred kamerama Scene, ali i što su poručili samo za gledatelje Dnevnik.hr-a, pogledajte u video prilozima!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene