Velika sreća

Dvostruko slavlje u obitelji Zaninović: ''Neizmjerno se tome radujem''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lucija Zaninović u svibnju će ozakoniti svoju dugogodišnju vezu s pet godina mlađim Nalom Kuzmanićem.

Hrvatsku taekwondoašicu Lucija Zaninović očekuje najljepši period u životu-majčinstvo.  29-godišnja Lucija je, naime, trudna sedam tjedana, a prinovi se neizmjerno veseli i njezin dugogodišnji dečko, 24-godišnji Nalo Kuzmanić, piše Gloria.

Pogledaj i ovo Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 1 Šok i nevjerica! Pogledajte trenutak kad su sestre Zaninović otkrile da su prevarile žiri: ''A sad da ja vama nešto kažem!''

Bebica stiže krajem listopada. ''I samoj mi je još teško povjerovati da ću za malo više od pola godine postati mama, a neizmjerno se tome radujem'', kazala je Lucija kojoj je najvažnije da sve prođe u redu.Trudnoću za sada dobro podnosi, iako se malo bori sa mučninama. Ima dobar apetit i dovoljno energije za fizičku aktivnost. Svaki dan istrči oko pet kilometara po Marjanu.

Ova Splićanka od prvog dana trudnoće, kaže, najviše uživa u kuhinji svoje mame Ane po kojoj će ako rodi curicu, svojoj bebici dati isto ime. Dolazak prinove je, kaže, najljepši dar za njezino vjenčanje u svibnju. ''Bit će to lijepo, tradicionalno vjenčanje u crkvi i svadbena vačera za 170 uzvanika'', otkrila je Lucija.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene