Dobra poza ili?

Lucija Lugomer iznenadila fotografijom: "Ženo, ti si se prepolovila"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lucija Lugomer svojim izdanjem iznenadila je mnoge. Njezini pratitelji na Instagramu zaključili su da je Lucija drastično smršavila. A onda se oglasila i ona sama.

Lucija Lugomer naš je najpoznatiji plus-size model. Svojim prirodnim izdanjima i raskošnim oblinama često se hvali putem društvenih mreža, a zahvaljujući svojim objavama nedavno je dospjela čak i u britanske medije. No, jedna od posljednjih fotografija Lucijine obožavatelje nemalo je iznenadila. Lugomer je, naime, pozirala u jesenskoj kombinaciji koja je mnoge ostavila u nevjerici.

Pogledaj i ovo Lucija Lugomer ''Sad sam potpuna!'' Naša najpoznatija plus size manekenka ove blagdane provodi u bolnici, ali sretnije vijesti nije mogla dobiti, stigao je mali blagoslov!

"Ženo, ti si se prepolovila", poručila joj je jedna obožavateljica s kojom su se u komentarima složile i druge žene. Lucija je nagađanjima odlučila stati na kraj pa se i sama oglasila i poručila kako to nije istina. Bez obzira što na fotografiji doista izgleda vidno mršavija Lucija je i za ovo izdanje dobila mnoštvo komplimenata.

 

A post shared by Lucija Lugomer (@lusiluer_plussizemodel) on

 

A post shared by Lucija Lugomer (@lusiluer_plussizemodel) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene