Nesimulirane scene seksa

Nezapamćene i na filmskom platnu nikad prije viđene seksualne eskapade

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi su htjeli među prvima vidjeti ostvarenje ispunjeno nesimuliranim scenama seksa zbog čega sam uradak slobodno može ponijeti epitet najeksplicitnijeg filma ovog stoljeća do sada.

Na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu čekao se samo jedan film. Medijska pompa koju je podigao novi uradak uglednog argentinskog redatelja Gaspara Noea (ne)primjereno nazvan „Ljubav“ (Love) snimljen u najmodernijoj 3D tehnologiji rijetko se kad u povijesti festivala dogodila. Svi su htjeli među prvima vidjeti ostvarenje ispunjeno nesimuliranim scenama seksa zbog čega sam uradak slobodno može ponijeti epitet najeksplicitnijeg filma ovog stoljeća do sada. Kino najava koju vam ovim putem donosimo potvrđuje navedeno, ali vas također moramo upozoriti da ona nikako nije primjerena za osobe mlađe od 18 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Vatreno Alessandra postala glumica i odmah snimila vruće scene seksa

Radnja filma

Rano je jutro, 1. siječnja. Zvoni telefon. Murphy se budi kraj svoje mlade supruge i njihovog dvogodišnjeg djeteta. Preslušava poruku koju mu je ostavila majka od Elektre: silno je zabrinuta i želi znati je li se Murphy čuo s njezinom kćerkom. Elektre, naime, nema već neko vrijeme. Majka se boji da joj se nije nešto dogodilo. Tijekom dugačkog, kišnog dana koji slijedi, Murphy će se naći potpuno sam u svojem stanu i prisjetiti se najveće ljubavne afere koju je ikada doživio u svom životu; prisjetit će se dvije godine koje je proveo s Elektrom, a koje su bile ispunjene vatrenom požudom prepunom obećanja, ekscesa, pogrešaka... I, naravno, seksa.

Film u Cannesu: Najeksplicitnije scene seksa ikada prikazane

Erotska drama „Ljubav 3D“ obiluje nezapamćenim i na filmskom platnu nikad prije viđenim seksualnim eskapadama – od običnog „misionarskog“ položaja (i svakog onog koje dvoje ljudi mogu izvesti), preko „trojca“ (tzv. threesome) pa sve do grupnjaka, swingera i transvestita. Naravno, film ima i koherentan sadržaj tako da scene seksa ne idu jedna za drugom kao u jeftinim pornićima, nego se ispod sve te golotinje krije priča s kojom se većina nas vjerojatno bez problema može poistovjetiti.

Nakon što je pozornost na sebe skrenuo 2002. godine režijom filma „Nepovratno“ s Monicom Bellucci i Vincentom Casselom, redatelj Gaspar Noe 2009. godine snima hvaljeni film „Ulaz u prazninu“ s kojim osvaja nagrade diljem svijeta zbog izrazito originalnog (ali i poprilično realnog) prikaza svijeta droge. Ove je godine ipak odlučio odbaciti sve tabue i snimiti film s kojim je već sada ušao u filmsku povijest.

'Ljubav 3D' domaća će publika u kinima imati prilike vidjeti od 22. listopada.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene