konačno priznala

Još jedna žrtva: 'Rukama me pritisnuo, njegov ud bio mi je pred licem'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon mnogo godina odlučila je priznati svoju tajnu.

Louisa Moritz sa svojih je 68 godina odlučila priznati zločin koji nikada neće zaboraviti. Poznatu je glumicu svojedobno silovao slavni glumac i komičar Bill Cosby.

Pogledaj i ovo Bill Cosby Kriv je Bill Cosby proglašen krivim, seksualno je zlostavljao maloljetnicu u Playboyevoj vili, žrtva dobila veliku odštetu!

'Te sam večeri gostovala kod Johnnyja Carsona u 'Tonight Showu'. Čekala sam u garderobi da me pozove u studio i netko je pokucao na vrata. Otvorila sam. Bill Cosby stajao je u hodniku. Ušao je u garderobu i počeo pričati kako je upoznat s mojim radom te kako ću, pod njegovom protekcijom, sigurno postati velika zvijezda', rekla je za TMZ.

'Raskopčao je hlače i izvadio penis iz gaća. Rukama me pritisnuo na pod i njegov ud bio mi je pred licem. Jednom me rukom pritiskao dolje dok mi je drugom zgrabio glavu i gurao mi svoj penis u usta. 'Probaj ga, godit će ti i biti ti koristan na mnogo načina', dodaje glumica.

Šokantne optužbe nakon 32 godine: 'Drogirao me i silovao'

'Kad je bio gotov, obukao se, okrenuo mi leđa i izašao van. Rekao mi je da mi je bolje da šutim kako ga ne bih uzrujala i uništila mogućnost da imam karijeru u Hollywoodu', nastavlja priču, no nije jedina.

Zadnjih nekoliko mjeseci Bill Cosby suočen je s teškim optužbama o silovanju nekoliko mlađih glumica koje su radile na setu za vrijeme snimanja serije 'Cosby show'.

Danas 59-godišnja bivša manekenka Janice Dickenson nekada je bila prvi supermodel, a sada je progovorila o zlostavljanju koje je doživjela 1982. Prema njezinim riječima, Bill ju je odveo na jezero Tahoe gdje su trebali pričati o njezinoj tadašnjoj karijeri, popili su čašu vina nakon kojeg se onesvijestila.

Billov odvjetnik, Marty Singer, kaže da se on i njegov klijent ne mogu načuditi apsurdnosti cijelog slučaja i priča koje žene iznose.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene