Bivša loto djevojka

'Ne mogu prekrižiti noge, ali namjestim se ja lijepo da to bude seksi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najpoznatija loto djevojka bivše Jugoslavije Suzana Mančić oporavila e nakon dvije zahtjevne operacije i sada je spremna za nove pobjede.

Suzana Mančić je u zadnje tri godine imala dvije zahtjevne operacije, a kako ima nove kukove sada sebe u šali naziva 'Čeličnom lady'.

Pogledaj i ovo Tara Thaller ludost ili protest? Domaće dame o trendu pojavljivanja bez šminke na crvenim tepisima: ''Moji podočnjaci su uvijek tu da me se prepozna''

O dva porno uratka: 'Bila sam posramljena i obilježena!'

'Imala sam i dvije operacije, ali sada sam kao nova, čelična sam kao Thatcher, a borim se kao lav. Zbog implantata ne mogu prekrižiti noge kao što sam to činila sa 30 godina, ali namjestim se ja lijepo da to bude seksi', rekla je Suzana za Blic.

Iako nije mislila da će se ikada vratiti na televiziju, dobila je novi izazov. 'Veoma mi godi to što sam tražena u trenutku kad sam mislila da je došlo vrijeme da se povučem i svoje mjesto prepustim mladim snagama. Osmijeh i ljepota bitni su na prvu loptu, a jedino inteligentne voditeljice opstaju na duge staze', tvrdi voditeljica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene