Sada mu je žao

Bio je prava macho zvijezda 80-ih, a onda je neslavno propao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od filmskog hita 'Grease' do filmske katastrofe 'Mega Shark Versus Giant Octopus' prošao je sve, ali staru slavu nikada nije vratio.

Lorenzo Lamas 80-tih i 90-tih bio je velika zvijezda, glumio je u sapunicama, kriminalističkim serijama i akcijskim filmovima, a tada je nešto krenulo po zlu.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Narodnjaci' gube popularnost Turbofolk pjevačice izgubile na seksepilu

Iako su ga žene obožavale njegova karijera dobila je silaznu putanju krajem 90-tih. Uloga je bilo sve manje i manje, a i one koje su se pojavljivale bile su čisti trash poput one u 'Mega Shark Versus Giant Octopus'.

29 godina mlađa supruga u centru pozornosti.... i to zbog čega!

Kada je uvidio kako su dani slave iza njega, odlučio je napustiti svijet glume i postao je pilot u jednoj turističkoj kompaniji.

U razgovoru s Oprah otkrio je za čim najviše žali. 'Žao mi je što sam svoj uspjeh uzeo zdravo za gotovo. 'Bio sam premlad kada sam se proslavio. Mislio sam da će moja filmska karijera trajati zauvijek i nisam mogao znati kako će u stvari završiti već u četrdesetima. Početkom 90-tih uvijek je bilo projekata na kojima sam mogao raditi', rekao je Lorenzo.

Zbog raskošnog života i pomankanja posla, Lorenzo je morao dva puta objaviti bankrot. Sada kaže kako je trebao drukčije razmišljati i ne trošiti novac na nevažnse stvari. Žao mu  je što danas nema dovoljno kako bi sinu kupio novi automobil. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene