458729
458729
458729
458729
458729

OBOLJELA OD SALMONELE U TRUDNOĆI "Srušila se na krevet i rekla da joj nije dobro"

  • , 29.11.2016., 11:03
  • Autor:
  • komentara

Od bakterije koja već tjednima sija strah u Hrvatskoj oboljela je i naša proslavljena manekenka.

 
 
 
 
Ljupka Gojić Mikić (FOTO: Instagram)
Ljupka Gojić Mikić (FOTO: Instagram)

Već tjednima Hrvatsku trese groznica oko salmonele, a upravo to bio je povod da Željka Barać Gojić, inače majka naše manekenke Ljupke Gojić Mikić progovori o strahotama koje je proživljavala nakon što joj je kći oboljela od salmonele u trudnoći. Željka je svoje potresno iskustvo podijelila na Instagramu uz fotografiju kćeri i unuke.

"Došla je doma jedan dan, predvečer... Stropoštala se na krevet i rekla da joj nije dobro... U sljedećih deset minuta dobila je temperaturu 41 i groznicu te je povraćala. U narednih 45 minuta bila je u bolnici, izolirana od ostalih trudnica. Dijagnoza - salmonela. Rodila je na carski rez, da ne bi zarazila dijete. Dugo nije primila bebu, a ruke su joj bile ispucane od dezinfekcijskih sredstava. O našem strahu ne treba ni govoriti. Ljupka je to super podnijela, ima i gorih stvari. Nije se obazirala na pisanja da ''sve manekenke rađaju na carski'' i silne teorije zašto. Sviđa mi se ovaj lov na salmonelu, samo da sve ne ostane na populizmu", napisala je Željka.

Inače, Ljupka već godinama živi u Japanu sa suprugom Mihaelom Mikićem i dvije kćerkice, sedmogodišnjom Jannom Siennom i petogodišnjom Milom Amelie.
 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se