veselje u obitelji

Beba stiže na jesen! Ljupka Gojić Mikić čeka treće dijete

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljupka Gojić Mikić potvrdila je da će na jesen postati ponovno postati majka. S nogometašem Mihaelom Mikićem u braku je 11 godina.

Ljupka Gojić Mikić na uskoro će postati po treći put majka. Bivša manekenka i modna dizajnerica presretna je zbog prinove koju očekuje sa suprugom, nogometašem Mihaelom Mikićem. Sretnu vijest Ljupka je potvrdila za Story. "Istina je da sam trudna, ali nadala sam se što dulje to ostaviti za svoje bližnje", kratko je kazala nekadašnja manekenka.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Skupa su od 2004. Rijetki izlazak tajanstvenog para: Lijepa supruga našeg nogometnog trenera nema ni društvene profile

S nogometašem Mihaelom Mikićem u braku je jedanaest godina, a zajedno imaju dvije kćeri 7-godišnju Janu Siennu i 5-godišnju Milu Amelie. Prije desetak godina Ljupka je napustila modne piste i preselila u Japan sa suprugom koji igra za nogometni klub Sanfrece Hiroshima.Unatoč životu u Hirošimi bivša manekenka svoje dvije djevojčice na svijet je donijela u Zagrebu, pa nije isključena mogućnost da će i treće dijete na svijet stići upravo u Hrvatskoj.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene