Doznajte više

Ljubomorni Dživo se potuče s Filipom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U večerašnjoj epizodi serije 'Zora dubrovačka' u 21.10 sati na Novoj TV pogledajte nove trenutke ljubavne priče koja je osvojila gledatelje.

Donosimo vam radnju večerašnje epizode serije 'Zora dubrovačka'

Pogledaj i ovo showbuzz 10. veljače Vraća se Zora Dubrovačka!

Jana stiže u Italiju no o tome ne obavijesti svoju majku, već odlazi ravno kod Rocca Sorga i inzistira na tome da joj da smještaj. On nevoljko pristaje, a ona mu otkriva da će Judita postati nasljednica i milijunašica ako se uda za plemenitaša.

>>> Zora dubrovačka - Dživo odlučuje ostati s Maris

Deši pozli u bolnici te ju Filip isprati doma. Dok provode večer zajedno, on joj izrazi svoje negodovanje zbog Dživa te ona počinje shvaćati da su s Dživom stvari otišle predaleko. Bliski razgovor prekida dolazak ljubomornog Dživa, koji se potuče sa Filipom. No, Šiško spašava situaciju te izbacuje Dživa na trg. Dok Deša ostaje njegovati Filipovu ozljedu, Dživo provocira Šiška i Dijanu te se otkriva njihova prošlost.

Drugo jutro Šiško zabranjuje Dijani da održava kontakt s Juditom. Filip se, s druge strane, razljuti kad shvati da je Deša još uvijek slaba na Dživa, te joj sutradan zabrani da je posjećuje u bolnici.

Maro se s Matijom i dalje probija do Dubrovnika, no planove im pomute neprijatelji.
Boris i Maris stižu na Korčulu. Ona odlazi posjetiti plažu na kojoj je bila s Dživom. Dok se Maris prisjeća Dživa i njihovog zajedničkog ljeta, Boris pobjesni jer se osjeća izigranim te odlazi i ostavlja Maris samu na plaži...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene