Svadba u subotu

Zamjera li što budućem zetu? Evo kako je Ljubo Jurčić govorio o Mariju Mamiću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mario Mamić i Tia Jurčić ovog će vikenda uploviti u bračnu luku, a njezin poočim Ljubo Jurčić za In magazin otkrio je zamjera li što svojem budućem zetu.

Sin Zdravka Mamića Mario Mamić i pokćeka Ljube Jurčića Tia Jurčić ovog će vikenda uploviti u bračnu luku. Šuška se da će Mamić mlađi svoju drugu suprugu oženiti u istom zagrebačkom hotelu, u kojem je slavio i ulazak u bračnu luku s Monikom Kravić. Ocu buduće mladenke, potezi Marija Mamića nimalo ne smetaju.

Pogledaj i ovo Tia Mamić i sin Dominik (Foto: Instagram) Mamin ponos Mamićeva snaha pucala od ponosa na sina na prijemu kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović

"On je jedan korektan dečko, ima dobru zdravu krv, zdrav pogled na život. Mislim da je u redu, nisam imao nikakvu primjedbu ako to pitate", kazao je Jurčić za In magazin krajem prošle godine.

Čini se da je sve spremno za veliko slavlje, a ljubavno-bračne savjete svojoj kćeri bivši političar ne daje. "Ono što sam njoj dao do 15, 16 godine, to je to. Sad rezultat ćemo gledat narednih godina i gledamo ovih proteklih godina, tako da se ja ne miješam, naravno da razgovaramo svaki dan. Što se tiče intimnog osobnog života apsolutno sve njezine odluke poštujem", zaključio je Jurčić.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene