Prvi put

Nije kako izgleda: Srpska princeza progovorila o životu s princem

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ljubica Ljubisavljević otkriva kako doista izgleda život uz princa.

Prije četiri mjeseca Ljubica Ljubisavljević na raskošnoj ceremoniji zaklela se na vječnu ljubav srpskom princu Mihailu Karađorđeviću. Tek obična pučanka udajom je postala princeza i dobila u Srbiji nadimak srpska Kate Middletone.

O svom privatnom životu Ljubica i Mihailo rijetko govore jer svoju intimu nastoje čuvati podalje od očiju javnosti. Ipak Ljubica je odlučila napraviti iznimku i za srpske medije progovorila o braku s princem.

Otkrila je tako da su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a već od samog početka imali su toliko toga zajedničkog. Povezala ih je, između ostalog, i ljubav prema životinjama. Ljubica je odmah znala da je Mihailo njezina srodna duša, a već prvi susret bio je dovoljan da Ljubica počne živjeti svoje snove.

"Moja ideja života iz bajke je bila da imam pored sebe pravu ljubav uz puno podrške, zatim da radim s životinjama i da se bavim poslom koji mi pruža priliku da se stalno usavršavam i napredujem. U tom smislu, ja definitivno živim život iz bajke. Ali ako me pitate da li živim život princeze na zrnu graška, onda ne, Mihailo i ja živimo u našoj obiteljskoj kući i oboje puno radimo da bismo ostvarili svoje ciljeve", otkrila je lijepa farmaceutkinja za Puls Online.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene