Cure detalji afere

Ljubavnica tvrdi: 'Lamar je htio praviti bebu, Khloe nas je tjednima pratila!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Richardson je otkrila kako je Lamar htio da zajedno imaju dijete iako je Khloe u to vrijeme pokušavala zatrudnjeti. Otkrila je i brojne druge pikanterije iz veze sa slavnim košarkašem.

Nakon što je Jennifer Richardson nedavno američkim medijima otkrila kako je ona navodno ljubavnica Lamara Odoma, košarkaša koji je u braku s Khloe Kardashian, detalji afere počeli su curiti u javnost.

>> Khloe očajnički želi spasiti brak - Ne vjeruje da je suprug vara!

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian iznenađenje! Paparazzi slavnu sestru uhvatili na plaži, pogledajte koliko se ove fotografije razlikuju od onih koje sama objavljuje!

Tako se nakon nje javila još jedna ljubavnica, Polina Polonsky koja se, prema napisima časopisa Stars, podvrgnula i detektoru laži samo kako bi dokazala da su njezine tvrdnje točne.

>> Javila se još jedna ljubavnica - Bili su zajedno 6 tjedana!

Ni Jennifer ne odustaje od svojih tvrdnji, štoviše, dala je intervju za In Touch časopis u kojem je izjavila da ju je Khloe Kardashian tjednima pratila nakon što je posumnjala da je ljubovala s Lamarom.

Naime, Jennifer je izjavila kako je Khloe angažirala privatne detektive da je prate tjednima. 'Bila sam jako, jako uplašena', izjavila je te dodala kako je sigurna da je angažirala detektive da prate i samog Lamara. 'Konstantno ga je tražila i htjela saznati gdje je, zvala bi ga neprekidno baš kao i njegovog asistenta, ali on bi je jednostavno ignorirao', otkrila je.

U intervjuu je otkrila i kako je košarkaš, prije nego što je njihova afera završila u ožujku ove godine, htio da zatrudni s njim iako je u to vrijeme pokušavao dobiti dijete s Khloe. 'Razgovarali smo o tome koliko on želi da mu rodim dijete. Lamar je lud za djecom, samo o tome priča. Priče o djeci činile su 70 posto našeg razgovora', tvrdi Jennifer.

Osim toga, otkrila je i kakav je u krevetu. 'Jednom smo imali seks u troje, Lamar je sjajan ljubavnik. Emotivan je, ima puno strasti, ludi je ljubavnik! Kemija između nas bila je vrlo jaka', tvrdi poduzetnica.

Osim toga, preko časopisa se obratila i samoj Khloe: 'Moje namjere nisu nikad bile usmjerene protiv tebe niti sam htjela ugroziti ono što ti i Lamar imate. Ovo sam otkrila zbog svih tvojih fanova, toliko mladih žena ti se divi i nalazi svoj uzor u tvojoj snazi. One zaslužuju znati kako tvoj brak nije savršen'.

Valja istaknuti kako Khloe i Lamar nisu viđeni zajedno u javnosti već gotovo dva mjeseca, otkako je Kim održala darivanje prinove.

Navodno se upravo tu noć Lamar spetljao s mladom Polinom. Prema šuškanjima američkih medija, par je tijekom ovog tjedna podnio zahtjev za razvodom braka, ali sve je demantirala Kris Jenner, njezina majka.

'Nema govora o razvodu, nitko ga nije čak ni spomenuo. Lamar i Khloe su super, prije dva dana su me posjetili, kod njih je sve sjjno', tvrdi Kris.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene