nakon 3 godine

Ljubavi je došao kraj: Prekinuli Ana Gruica i Hrvoje Šalković?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Već nekoliko mjeseci Ana Gruica i Hrvoje Šalković navodno ne dijele istu adresu.

Glumica Ana Gruica i putopisac Hrvoje Šalković navodno više nisu zajedno. Par, kako se priča gradskim kuloarima, već neko vrijeme ne živi zajedno u njegovom stanu u centru Zagreba.

Pogledaj i ovo Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić osmijesi govore sve Ana Gruica i suprug uživali u društvu njezinog bivšeg partnera, za to su imali dobar razlog: "Možda sam imala sreće"

Je li riječ o trenutnoj krizi ili o konačnom krahu za sada nije poznato. Nesuglasice u njihovom odnosu navodno su započele još prije nekoliko mjeseci, a iz dobro obaviještenih izvora saznajemo da je par lomio koplja oko svakodnevnih obaveza nakon čega su na površinu isplivale nepomirljive razlike u karakteru. Vijest o prekidu njihove trogodišnje ljubavi brzinom munje proširila se javnom scenom.

Par zajedno ima dvogodišnjeg sinčića, a početkom travnja Gruica je izjavila i da razmišla o još jednom malom Šalkoviću. Nedavno se Ana s društvom i prijateljicom Iris Rajčić zabavljala u Grčkoj, a na odmor je otišla bez Hrvoja. Za komentar o prekidu pitali smo i Anu i Hrvoja, no niti jedan od njih na naše telefonske pozive nije odgovarao.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene