Zaštitni znak

FOTO Ljepotice koje su svoje mane pretvorile u vrline

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zahvaljujući njima, pojam ljepote dobio je novo značenje.

Donosimo pregled top 5 slavnih ljepotica koje su svoje mane pretvorile u zaštitni znak koji ih je dodatno proslavio.

Pogledaj i ovo The Super Models sve što niste znali! Moćne žene koje nisu bile svjesne da mijenjaju svijet: U ovom serijalu pobliže ćete upoznati život najpoznatijih svjetskih supermodela!

Otkrivene prave mjere svjetski poznatih oblina

Julianne Moore

Zahvaljujući svijetlom tenu i crvenoj kosi teško je ne zamijetiti pjegice na tijelu poznate glumice. Julianne je rekla da se s godinama pomirila s njima. 'Kad odrastemo shvatimo da su neke druge stvari bitnije', rekla je glumica.

Kate Bosworth

Zbog heteroktomije, poznata glumica ima oči različite boje. Jedno je u boji lješnjaka i šarenije, a drugo oko joj je plavo. U gotovo svim filmovima redatelji zahtijevaju da slavna glumica nosi leće, ali ne i redatelj 'Supermana', koji je Kate želio prirodnu.

Tina Fey

Poznatu glumicu kamere uvijek snimaju samo s jedne strane kako se ne bi vidio ožiljak na njezinom licu koji je rezultat pretrpljenog nasilja u djetinjstvu, kada ju je nepoznat čovjek posjekao po obrazu. 'Ne obraćam pažnju na taj nedostatak. Bila sam veoma samouvjerena kao dijete i sposobna sam brzo zaboraviti neke stvari, sve dok me kamere ne podsjete na to', rekla je glumica.

Cindy Crawford

Iako su je prozvali jednom od najljepših supermodela svih vremena, Cindy Crawford više puta je priznala kako nisu svi zadovoljni njezinim licem. 'Photoshopom su skidali moj madež', rekla je jednom prilikom Cindy.

Tyra Banks

Supermodel Tyra Banks dugo godina je trpjela šale na račun svog čela. 'Nosila sam šiške kako bih ga pokrila. Ipak, kad bih došla u neku modnu agenciju prvo što bi mi rekli je to da me čelo čini posebnom', otkrila je.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene