Godine im stoje

Oni su kao vino – što su stariji to su bolji!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lista slavnih kojima godine ne mogu ništa.

Johnny Depp

Pogledaj i ovo Sandra Bullock Otkrivena njihova tajna? Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

Čini se kao da je ovaj glumac u svakom svom novom filmu sve zgodniji i zgodniji. Žene diljem svijeta pate za ovim ljepotanom i često je prozivan najzgodnijim muškarcem. Je li za to zaslužan njegov neodoljiv osmijeh ili zagonetan pogled – svatko ima svoje teorije. Ovaj 51-godišnjak i dalje mami poglede ljepšeg spola.

Angelina Jolie

Ova 39-godišnjakinja pravi je primjer da godine nisu važne. Ona i dalje izgleda zanosno i seksepilno kao i prije desetak godina. Diva koja plijeni pažnju gdje god se pojavi uspjela je izgledom zasjeniti i svog slavnog muža Brada Pitta. Nedavno je izašla vijest kako nakon 'Mrs. i Ms. Smitha' Angelina Jolie i Brad Pitt bi se mogli opet naći na filmu, a i sama glumica otkrila je djelić u novom intervjuu za magazin People.

'Napisala sam nešto prije nekoliko godine za sebe i Brada. To je bilo čisto iz zabave', rekla je Jolie, no nije otkrila i o čemu se radi. Ipak, ono što se zna jest da će se vjenčanje doista dogoditi, piše Likes.

Leonardo DiCaprio

Prije mnogo godina sve su žene uzdisale za slavnim Jackom iz Titanika. Danas se situacija nije previše promijenila. Njegovo dječačko lice dobilo je pokoju boru, ali to nije umanjilo markantan izgled koji krasi ovog hollywoodskog ljepotana. Ova je godina bila veoma uspješna za ovog 40-godišnjaka i, iako nije osvojio Oscara, osvojio je srca žena diljem svijeta.

Courtney Cox

Ova se diva proslavila ulogom u slavnim 'Prijateljima' i od tada se nastavila penjati stazom slavnih. Jednakim šarmom i zavodničkim osmijehom osvaja i danas, a mnogi se slažu kako se čini da ova glumica nije ostarila ni dana iako je nedavno na svojoj rođendanskoj torti puhala 50 svjećica.

Jennifer Aniston

Ako hoćeš da te ženim, ispuni moj uvjet!

Još jednoj 'Prijateljici' godine ne mogu ništa. Njezin zaštitni znak ostala je plava kosa i seksi linija kojom je nastavila zavađati i godinama nakon završetka snimanja serije. Pretpostavlja se da je Jennifer postigla najveći uspjeh nakon serije. Njezino bogatstvo procjenjuje se na 150 miliona dolara, a 45-godišnjakinja je glumila u mnogo filmova koji su postigli veliku slavu. Njezin nedavni uspjeh je komedija 'Mi smo Millerovi'. Nedavno se počelo šuškati i o njezinoj trudnoći.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene