KAKVA IDEJA

POTPUNO GOLA Fanovi oduševljeni njezinim potezom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Skijašica u knjizi savjetuje žene kako da prigrle svoju unutarnju ljepotu, jedu zdravo i podignu samopouzdanje.

Najbolja svjetska skijašica Lindsey Vonn zna kako privući pažnju. Iako je u prvom planu trebala biti njezina nova knjiga 'Strong is the new beautiful', do izražaja je došlo njezino golo tijelo. 

Pogledaj i ovo Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) spremna za novu ljubav Uhvaćena s misterioznim muškarcem nakon iznenadnog raskida zaruka, a poglede je privlačio i njezin seksi stajling

Naime, plavokosa sportašica je došla na neobičnu ideju da potpuno gola najavi kako će njezina knjiga uskoro ugledati svjetlo dana. Na Instagramu je tako objavila fotografiju na kojoj pozira bez ijedne krpice na sebi, dok u rukama drži skijaške štapove. Fotografija je, očekivano, oduševila njezine pratitelje, a pored fotke sportašica je napisala i jednu objavu.

'Napokon je ovdje. Nakon godinu i pol napornog rada i puno osobnog razvoja, sutra će se moja knjiga prodavati u trgovinama. Krećem i na promotivnu turneju. Trebala mi je samo 31 godina da napokon postanem samopouzdana  i jedva čekam da to podijelim s vama. Dođite me u utorak vidjeti u NYC, ako ste u gradu', poručila je Lindsey koja je fotkom oduševila svoje pratitelje.

 

Well guys, it's finally here! After a year and a half of hard work and a lot of personal growth, tomorrow my book will officially be sold in stores AND I'm starting my book tour! It's taken me 31 years to finally be confident with my body and who i am, and I can't wait to share this with you! Come see me in NYC on Tuesday if you're in town... #StrongIsTheNewBeautiful @ Barnes & Noble Tribeca @ 6pm 97 Warren St New York, NY 10007

A photo posted by Lindsey Vonn (@lindseyvonn) on

Ovo nije jedina fotografija koju je sportašica objavila. Naime, lijepa skijašica je nedavno s priprema u Čileu objavila fotografije zbog kojih su njezini pratitelji posebno sretni.

 

Skiing in the morning, lay by the pool in the afternoon and workout in the evening. Not a bad situation.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene