448916
448916
448916
448916
448916

TEK PREKINULA ZARUKE Već našla novog, želi se što prije udati?

  • , 03.09.2016., 17:47
  • Autor:
  • komentara

Lindsay Lohan provodi se ovih dana na Mykonosu.

 
 
 
 
Lindsay Lohan (Foto: Instagram)
Lindsay Lohan (Foto: Instagram)

Nakon svađe između glumice i njezinog bivšeg zaručnika Tarabasova, par je prekinuo zaruke. 30-godišnja Lindsay Lohan boravila je tako ovih dana u Grčkoj, zabavljajući se i pokazivajući novi prsten od žutog dragulja.

Kako doznajemo glumica ne želi čekati, nego započeti novu vezu i udati se, a na Mykonosu se druži sa vlasnikom restorana, Dennisom Papageorgiou kojeg zna otprije.

Zajedno provode dane i noći, uz doručak, ručak, odmaranja na plaži i izlaske. Možda je Dennis uz nju da preboli bivšeg zaručnika ili se rodi nova ljubav.

 

#rakkan

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se