452220
452220
452220
452220
452220

DRAMA NA ODMORU Ostala bez pola prsta u bizarnoj nesreći

  • , 03.10.2016., 11:13
  • Autor:
  • komentara

Nesreća se dogodila tijekom odmora na jahti, a Lindsay je sve zabilježila na Snapchatu.

 
 
 
 
Lindsay Lohan (FOTO: Instagram)
Lindsay Lohan (FOTO: Instagram)

Lindsay Lohan trenutno se oporavlja od bizarne nesreće u kojoj je izgubila pola prsta. Svoje fanove zvijezda filma 'Zamka za roditelje' obavijestila je putem Snapchata.

'Skoro sam izgubila prst. Zapravo, ostala sam bez pola prsta. Hvala bogu da smo našli dio prsta... upravo sam bila na operaciji, užasno boli, napisala je glumica na Snapchatu.

Nesreća se dogodila kada je glumica pokušala dići sidro na jahti na kojoj je plovila. Sidro ju je povuklo nazad u more, a prst joj se zapetljao oko užeta. Kada je pokušala otpetljati, sidro joj je otkinulo pola prsta.

 

Wow #lindsaylohan #teamwork #freckles almost lost a finger. Www.lindsaylohan.us @lindsaylohan

A video posted by www.Lindsaylohan.us (@lindsaycollector) on

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se