neće se izvući

Ako želi slobodu, mora ispuniti još JEDAN zahtjev

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumici Lindsay Lohan u srijedu je sud u Los Angelesu naredio dodatnih 125 sati rada za opće dobro nakon spora oko toga je li odradila sve što joj je bilo dosuđeno, kazala je njezina odvjetnica.

Lohan ima rok do 28. svibnja da izvrši svoje obveze koje proizlaze iz presude iz 2012. zbog prometne nesreće nedaleko Los Angelesa kad se svojim Porscheom zabila u kamion čistoće i nakon toga lagala policiji o nesreći.

Pogledaj i ovo Lindsay Lohan I oni su pokleknuli! Pogledajte kako to izgleda kad najveće zvijezde popiju čašicu previše, oku paparazza ništa ne može promaknuti!

Lindsay Lohan nagovara Tinu Fey da napravi nastavak filma 'Mean Girls'

Ukoliko izvrši te obveze 28-ogodišnja glumica koja je na uvjetnoj slobodi od 2007. bit će konačno potpuno slobodna. Lohan je izvorno bila osuđena na 240 sati rada za opće dobro te na program rehabilitacije i psihoterapije, a sada joj je sud naredio i dodatnih 125 sati rada za opće dobro.

No tužiteljica iz Santa Monice Terry White kazala je da je Lohan kao rad za opće dobro prijavljivala i susrete s obožavateljima u Londonu. Lohan je ranije uhićivana zbog vožnje pod utjecajem alkohola i krađe. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene