Slavni frajeri

Zavodnica o popisu ljubavnika s kojima je spavala - 'Sve je istina!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lindsay Lohan progovorila o popisu svih 36 partnera s kojima je imala seksualne odnose. Kao što smo i saznali, na popisu ima i hollywoodskih frajera...

Postoje mnogi popisi na kojima se poznati žele naći, no na nekima je bolje da nikada ne pojave. Lista od 36 seksualnih partnera Lindsay Lohan svakako je jedna od lih.

Pogledaj i ovo Lindsay Lohan I oni su pokleknuli! Pogledajte kako to izgleda kad najveće zvijezde popiju čašicu previše, oku paparazza ništa ne može promaknuti!

Sve je zapila! Milijuni su za nju prošlost

Kontroverzna glumica i 'party djevojka' potvrdila je nagađanja kako je lista TOČNA! Seksulalni popis 27-godišnje Lindsay procurio je u javnost prije nekoliko tjedana, a tijekom gostovanja u američkoj emisiji 'Watch What Happens Live' progovorila je o incidentu.

'Na trenutak ću biti ozbiljna. To je zapravo bio moj prvi korak na odvikavanje u Betty Ford kliniku, a netko je u mom odsudstvu, dok sam bila na emisiji 'Own' uzeo taj popis. To je jako osobna stvar i zaista je žalosno', rekla je Lindsay.

Na popisu glumičinih trofeja našli su se mnogi hollywoodski frajeri poput  Ashtona Kutchera, Ryana Phillippa, Zaca Efrona, Justina Timberlakea, Colina Farrella, Heath Ledgera, Jamesa Franca, Adama Levinea....

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene