Za Medveščak!

Lijepa trudnica Lana bodrila svoj omiljeni klub

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je u Ledenoj dvorani Doma sportova domaći Medveščak izgubio utakmicu protiv latvijskog Dinama i to 1:5, nije nedostajalo dobre atmosfere navijača. Među njima je bila i lijepa trudnica Lana Klingor Mihić s prijateljicama.

Koliko trudnoća odlično stoji Lani Klingor Mihić, možemo se uvjeriti svaki put kad je vidimo. Ovog je puta lijepa trudnica pratila hokejašku utakmicu između Medveščaka i Dinama iz Rige i to u društvu prijateljica - manekenke Iris Rajčić i glumice Ane Gruice.

Lana je bila odlično raspoložena i poput prave trudnice zračila srećom i zadovoljstvom. Preostalo joj je još malo do poroda, no unatoč tome je veoma aktivna i ne propušta omiljene joj hokejaške utakmice.

Pogledaj i ovo Ana Gruica i Iris Rajčić - 3 Dekoltei u prvom planu! Poznate Splićanke u zajedničkom izlasku pokazale svoje čari, a jedna je riskirala s izrezom kakav se ne viđa često!

>> Medvjedi poravnali pa se raspali: Dinamo im utrpao pet komada!

Podsjećamo, Lana već ima kćerkicu Kiaru koja se jako veseli prinovi. 'Stalno mazi moj trbuh i priča s bebicom. Divna je i jako nježna', rekla je Lana koja doista blista u trudnoći.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene