449100
449100
449100
449100
449100

IMA TIJELO ZA 10 Skinula se Violeta iz Boljeg života!

  • , 05.09.2016., 20:21
  • Autor:
  • komentara

Svojedobno je Lidija Vukičević mamila uzdahe muškaraca diljem regije, no čini se da se situacija nije puno promijenila.

 
 
 
 
Lidija Vukičević (Foto: Instagram)
Lidija Vukičević (Foto: Instagram)

Lidija Vukičević zvijezda je jedne od najgledanijih serija bivše Jugoslavije – 'Bolji život'. Svojedobno je Lidija mamila uzdahe muškaraca diljem regije, a ako je suditi prema fotografijama i komentarima na društvenim mrežama, Lidija je i dalje u centru pažnje.

 

 

Njezina najnovija fotografija na Instagramu itekako je podigla prašinu. 54-godišnja glumica ponosno je objavila fotografiju u kupaćem kostimu dokazavši da su žene baš kao vino – što su starije to su bolje.

 

 

Mnogo se radilo, preseljenje Malo se vežbalo

A photo posted by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

 

Osim glumačke karijere, Lidija je poznata i po političkom angažmanu u Srbiji, a sada pažnju dobiva najviše na društvenim mrežama.
 

 

 

Salut

A photo posted by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se