uskoro na velikom platnu

Lidija Bačić snimila film: "Poziv nisam mogla odbiti"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Lidija Bačić dobila je manju ulogu u filmu "Aleksi", a prvim kadrovima sa snimanja odmah se pohvalila na Instagramu.

Lidija Bačić okušala se u glumačkim vodama. Splitska pjevačica dobila je manju ulogu u domaćem filmu "Aleksi" redateljice Barbare Vekarić. Prvim kadrovima sa snimanja Lidija se odmah pohvalila na društvenim mrežama.

 

Glumim u novom domaćem filmu ALEKSI. Poziv nisam mogla odbiti. Hvala redateljici Barbari Vekarić i cijeloj ekipi #Lille #FilmAleksi #2018

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLESinger (@lidijabacic_lile) on

Pogledaj i ovo Tihana Lazović i Slavko Sobin - 4 zavodljiva kombinacija Naša hvaljena glumica izazvala je veliku pozornost u upečatljivom odijelu ispod kojeg se nazirao crni grudnjak

"Glumim u novom domaćem filmu Aleksi. Poziv nisam mogla odbiti. Hvala redateljici Barbari Vekarić i cijeloj ekipi", napisala je Lidija uz nekoliko fotografija i video sa snimanja na Pelješcu.

Film inače prati glavnu junakinju Aleksi koja se nakon bezuspješnog pokušaja studiranja vraća kući na Pelješac. U fazi je propitivanja vlastitog identiteta i tijekom boravka pod roditeljskim okriljem pokušava odlučiti što će sa sobom.

Aleksi tumači Tihana Lazović, a osim nje uloge u filmu ostvarili su Goran Marković, Neda Arnerić, Aljoša Vučković, Nataša Janjić, Sebastian Cavazza, Leon Lučev i Jason Mann i brojni drugi. Lidija u filmu glumi samu sebe, a podršku joj pruža i bend. Svoj glumački talent nedavno je pokazala i tijekom gostovanja u emisiji IN magazin.

 

Glumim u novom domaćem filmu ALEKSI. Poziv nisam mogla odbiti. Hvala redateljici Barbari Vekarić i cijeloj ekipi #Lille #FilmAleksi #2018

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLESinger (@lidijabacic_lile) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene