Glavna konkurentica

Lidija Bačić: 'Drago mi je kad me uspoređuju s Rozgom!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lidija je postala prava estradna zvijezda te se opasno približila svojoj glavnoj konkurentici...

Provokativna zafrkancija oko opijanja i zavođenja u pjesmi 'Whiskey'  splitsku pjevačicu Lidiju Bačić vinula je među najtraženije zabavljačke pjevačice ove jeseni. Na mnogim narodnim feštama i proslavama Lidija je zato postala prava estradna zvijezda, a po broju pregleda na YouTube-u, preko pet milijuna za 'Whiskey' i s više od 200 tisuća obožavatelja na Facebooku, opasno se približila svojoj glavnoj konkurentici, a u privatnom životu, bliskoj prijateljici, Jeleni Rozgi.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško, TLZP Ma ista Jele! Antonia Dora podijelila je komentar naše pjevačice u koju se transformirala, idol joj je još od djetinjstva

Povodom Dana neovisnosti Lidija Bačić objavila video u kojem pjeva hrvatsku himnu

'Kad sam vidjela što na tržištu prolazi, nije mi dugo trebalo da odlučim u kojem smjeru ću dalje razvijati moju estradnu karijeru i ponosna sam što je publika to prepoznala. Drago mi je kad me uspoređuju s Jelenom Rozgom, ali svaka od nas ima svoj put iako, čini mi se, dijelimo istu publiku. U narednim tjednima želim iznenaditi obožavatelje jednim novim, seksi vamp stilom, a i novim pjesmama koje radi provjeren tim autora Denis Dumančić, Branimir Mihaljević i Boris Đurđević na čelu sa čuveni 'hit makereom' Fayom', istaknula je Lidija.

Svoje brojne obožavatelje na društvenim mrežama krenula je zagrijavati novim vamp fotografijama, a kako Lidijin 'Whiskey' podiže atmosferu na mnogobrojnim koncertima u Hrvatskoj i Sloveniji, možete pogledati u sljedećem videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene