USPJELO MU

(NE)OBIČAN POKLON Liam Hemsworth iznenadio Miley: ''Hvala ti ljubavi''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bio je to poklon po njenom ukusu.

Liam Hemsworth poklonio je poseban poklon zaručnici Miley Cyrus za njen 24. rođendan. “Sretan rođendan mom omiljenom anđelu” napisao je pored fotografije na kojoj Miley drži u ruci kutijicu u kojoj je bio skriven njezin rođendanski poklon. Nakon otvaranja uslijedilo je pravo iznenađenje.

 

Happiest birthday to my favorite little angel!

A photo posted by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Pogledaj i ovo Miley Cyrus postala viralni hit Pojavila se polugola, ali svi pričaju o njezinoj frizuri: ''Je li ovo Kurt Russell? Što joj se dogodilo s kosom?''

Miley je na poklon dobila prsten s kamenčićima u duginim bojama. Pjevačica je bila oduševljena, pa su slike prstena osvanule i na njenom Instagram profilu. ''Pogledajte taj kamen u duginim bojama'' . Prsten je bio samo jedan od poklona koji joj je darovao Liam.

 

Look at datttt Rainboooowwwwwwww rock! You always know how to make my "grubby little kid fingers" *SHINE*!!! (P.S. please take notice of that beautiful packaging!!!! )

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Osim prstena, dobila je buketić ruža, a sobu je ispunio balonima. ''Najbolji rođendan ikada! Hvala ti ljubavi'', napisla je pjevačica koja je napokon dobila dar po njezinom ukusu.

 

Best bday evaaaaaa!!!!!!! Thank you my loooooove

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Naime, nedavno je Miley izjavila da dijamantni zaručnički prsten koji je dobila od Liama nije po njezinom ukusu, stoga je ovaj bio pun pogodak.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene