Hitno operirana

FOTO Lepa Brena doživjela tešku nesreću

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lepa Brena je nakon nesreće hitno hospitalizirana. Nakon operacije posjetila ju je obitelj. Srećom, dobro se oporavlja.

Nezgoda se dogodila u petak ujutro u jednom hotelu u Novom Vinodolskom kada je Lepa Brena krenula na doručak u japankama. Slavna se diva u jednom trenutku poskliznula i zapela za stalak od suncobrana, izgubila ravnotežu i pala. Pritom se dočekala dlanovima na betonskoj podlozi, pri čemu se ozlijedila.

Pogledaj i ovo Lepa Brena ''želim da je poštuju!'' Lepa Brena o bračnom krahu prijateljice Dragane Mirković: ''To je bio šok za sve nas, mogu samo zamisliti kako se ona osjeća''

U priopćenju njezinog PR-a stoji da je slavna pjevačica uslijed pada slomila desnu ruku, ali i lakat lijeve ruke, zbog čega je bila podvrgnuta hitnoj medicinskoj intervenciji. No, s obzirom da je Lepa Brena i ranije imala problema s trombom, tim liječnika odlučio je pričekati subotu ujutro, kako bi se INR spustio u mjeri koja će zadovoljiti kiruršku intervenciju i tada poduzeti operativne mjere.

Lepa Brena trenutno se nalazi u Klinici za ortopediju u Lovranu, a svojim se obožavateljima obratila fotografijom putem Facebooka:

 

Stanje Lepe Brene je stabilno, osjeća se dobro, uz nju su osim supruga Bobe Živojinovića i sinovi Stefan i Viktor.

'Porodica Živojinović ovom prilikom se zahvaljuje na velikoj pažnji koju su im ukazali svi zaposleni u Ortopdskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i cjelokupnoj javnosti širom Balkana na ukazanom brizi za zdravstveno stanje slavne pjevačice.

Porodica Živojinović priliku koristi i da se zahvali medijima na objektivnom izvještavanju, ali i da predstavnike novina i elektronskih medija zamoli za očuvanje privatnosti do potpunog oporavka Lepe Brene, kada će ona u skladu sa svojom profesijom i odgovoriti na novinarska pitanja koja se tiču njenog zdravstvenog stanja', stoji u priopćenju.

Do daljnjeg, zakazani koncerti u Makarskoj i Bihaću bit će otkazani.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene